سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است استقبال لاریجانی از توافق راهبردی پاکستان و عربستان القسام تحویل جسد نظامی اسرائیل را به تعویق انداخت

دفاع عربستان سعودی از انگلیس مقابل ایران در قضیه نفتکش‌ها

وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه با ادعای اینکه ایران با توقیف نفتکش انگلیسی قوانین بین‌المللی را نقض کرده، خواستار پاسخ جامعه جهانی به این اقدام شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه در واکنش به توقیف نفتکش انگلیسی در خلیج فارس، مدعی شد که این اقدام در ضدیت با کشتیرانی آزاد در آب‌های بین‌المللی است.

 

او در صفحه توئیتر خود نوشت: «هرگونه ایجاد مانع در مسیر کشتیرانی آزاد در آب‌های بین‌المللی نقض قوانین جهانی است و ایران باید بداند که تمامی اقداماتش در راستای نقض قوانین بین‌المللی از جمله توقیف کشتی انگلیسی پذیرفته نیست و جامعه جهانی باید پاسخ اینگونه اقدامات را بدهد».

 

این اولین واکنش سعودی‌ها به توقیف نفتکش انگلیسی«stena impero» به هنگام عبور از تنگه هرمز است. مسئولان ایرانی می‌گویند که این کشتی به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان توقیف شده است.

 

این واکنش عربستان سعودی در حالی است که سعودی‌ها یک روز پس از توقیف نفتکش انگلیسی، بلافاصله نفتکش ایرانی «Happiness ۱» را که بلاتکلیف در بندر «جده» مانده و اجازه ترخیص نیافته بود، آزاد کردند و اکنون این کشتی با دو یدک‌کش در حال حرکت به سمت ایران است.

 

کشتی ایرانی «Happiness ۱» در دهم اردیبهشت گذشته به علت نقض فنی مجبور به پهلوگیری در بندر جده شد اما مسئولان سعودی پس از رفع آن اجازه ترخیص کشتی را نمی‌دادند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار